QUÈ FEM

A Sant Telm programem diferents tipologies d’activitats, i amb el conjunt de totes elles tenim en compte l’objectiu d’enfocar-nos a tots els públics i generacions i per altra banda fer xarxa entre les entitats del municipi. Organitzem espectacles pel poble i també lloguem la sala per festes privades.

La festa del soci

La celebrem el diumenge de Pasqua a les 12h, just després de la missa a l’església de Santa Maria de Corbera. Ho fem a la nostra sala amb vermut, cobla en directe i sardanes. Durant la festa sortegem una mona de Pasqua entre els socis elaborada per alguna de les pastisseries el municipi.

Concert del pessebre (activitat en fase de recuperació)

Aprofitant l’escenari amb un entorn inigualable i tant valuós com són les penyes de Corbera conegudes popularment com “El naixement del pessebre”. Organitzem un concert anual a l’aire lliure amb grups emergents del moment. Contractem foodtrucks amb oferta gastronòmica variada perquè aquells que vulguin gaudir del concert puguin sopar amb calma i a la fresca unes hores abans. Ens trobareu la Barra de Sant Telm on us esperem per oferir-vos refrigeris durant el concert!

Activitats puntuals

Durant l’any programem diferents propostes com ara teatre, teatre infantil, màgia, titelles, monòlegs, concursos, tallers, concerts, recitals de poesia, àpats acompanyats amb música en directe...

Activitats setmanals

Oferim la sala a les entitats del poble que vulguin disposar de l’espai per fer-ne ús durant la setmana per donar classes, fer assajos o com espai de reunió. És el cas del grup de Teatre Jove, el grup de Country, els bastoners o el grup de jocs de rol, entre d’altres.

FESTA MAJOR

Participem a la Festa Major del poble programant activitats i cedint la sala per aquelles entitats que tinguin propostes.

Espectacle infantil

Actuació dirigida als més menuts perquè puguin gaudir de la Festa Major a la sala Sant Telm.

Havaneres

Actuació que programem normalment entre el 22 – 23 de juliol a les 22h al Parc de les Palmeres o als Jardins del Castell. Durant l’actuació es fa rom cremat ,com és tradició, i en fem un tastet a la mitja part.

Concurs de pastissos

És un concurs tradicional que estem recuperant després d’aquesta època Covid.

Nit de Teatre

Aquesta activitat la programem anualment entre el 22-23 de juliol a dins la sala Sant Telm. Portem obres de teatre d’actualitat i potents de Barcelona.

ESDEVENIMENTS SANT TELM

Vols reservar la sala?

Contacta amb nosaltres per saber si la sala està disponible!

Magda Mira: 607 29 94 97

Envia’ns un Whatsapp!

Envia'ns un Whatsapp!